KidRunner RUN™

Mitől egyedi a KidRunner?  A futók miért is mondják azt "Ez maga a csoda"?

Több tucat közzétett és szakértő által felülvizsgált tanulmány készült a futás természetes formájának előnyeiről. A KidRunner az egyetlen olyan futó babakocsi, amely a tudomány által bizonyítottan használja az egész testet, beleértve a kezeket, a karokat, és a felsőtestet is, ezért a KidRunner legalább 20% -kal növeli a teljesítményt az eddig használt hagyományos futó babakocsikhoz képest, miközben csökkenti a derék, a váll, a könyök és a lábszár aszimmetrikus terheléseit, valamint az ebből adódó sérülések kockázatát.

A megoldáshoz a tudományt hívtuk segítségül, így a KidRunner a világ egyetlen bio-mechanikusan tervezett futó babakocsija. A KidRunnernek három amerikai szabadalma van a harmonikus rezgéscsillapítás megoldására, amely rendszerünk még eltérő terepviszonyok között is biztonságot, kényelmet, nagy teljesítményt biztosít a szülők és gyermekeik számára egyaránt. A KidRunner a legmodernebb, intelligens kompozit anyagokból készül, amelyeket a légi, repülési és a motorsport iparágak fejlesztettek és használnak, amelyek könnyűek, erősek és hihetetlenül rugalmasak. Éppen ezért a KidRunner messze a legkönnyebb futó babakocsi a világon, csak 19 font (8,6 kg); majdnem 50% -kal könnyebb, mint a többi hagyományos futó babakocsi.

A KidRunner ezért lehetővé teszi a szülők számára, hogy visszatérjenek a természetes, nagy teljesítményű és ezáltal kevesebb sérüléssel járó futáshoz, akár eltérő terepviszonyok között is, így nemcsak az aszfalt-, hanem a terepfutás szerelmeseinek az igényeit is kielégíti. A KidRunner 6 hónapos és körülbelül 4 / 4,5 éves kor közötti gyermekekkel használható.

KidRunner

KidRunner

399.500 Ft

Termék információ

Természetes futás

A szabad kezek és a karok futás közben a legmagasabb és leghatékonyabb teljesítményt nyújtja a futók számára. Ez csökkenti a sérülést és a leginkább sokoldalúbb mozgást biztosítja. Ezért találtuk fel a KidRunnert.

Mit gondolnak a gyerekek?

A gyerekek szeretik! Együttműködnek és részt vesznek a közös élményben. A szülők kilómétereket, tehetnek meg, miközben a legjobb időt tölthetik úgy, ... hogy gyermekük is együtt örül velük.

kidrunner.jpg

Minden terepre

Élvezd gyermekeddel a terepfutás szabadságát! Erre csak a KidRunner képes. Fuss terepen, erdőben strandon, bármilyen időben. Fedezd fel!

Tapasztalat

Szabadság. Teljesítmény. Sokoldalúság. Ezek a tapasztalatok határozzák meg a KidRunnert a futó szülők számára. "A KidRunner sportváltó." Anthony D.

Műszaki paraméterek

runner2.gif

8,6 kg könnyű

A KidRunner futó, a korszerű anyagok és az innovatív formatervezésnek köszönhetően rendkívül könnyűvé vált. Messze a legkönnyebb futó babakocsi a világon, csak 19 font (8,6 kg); majdnem 50% -kal könnyebb, mint a többi hagyományos futó babakocsi. 

Fuss szabadon gyermekeddel

A KidRunner a világ egyetlen bio-mechanikusan tervezett futó babakocsija. A KidRunnernek három amerikai szabadalma van a harmonikus rezgéscsillapítás megoldására, amely rendszerünk még eltérő terepviszonyok között is biztonságot, kényelmet, nagy teljesítményt biztosít a szülők és gyermekeik számára egyaránt.