Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:

Személyes átvétel a FARP Hungária Kft. székhelyén

Ingyenesen átveheti megrendelését a FARP Hungária Kft telephelyén, akár már 1 db termék esetén is.
Személyes átvétel esetén minden esetben a központ tud felvilágosítást nyújtani a rendelés státuszáról!

Belföldi házhozszállítás

A megrendelt termékeket a Trans O' Flex futárszolgálat útján fogjuk eljuttatni Önnek. A megrendeléseket a futárszolgálat munkatársai előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki. Amikor a csomagot a futárszolgálatnak átadjuk, e-mail-ben értesítjük Önt a részletekről. A házhoz szállítás díja a vásárolt termék értékétől függően:

Házhoz szállítás díja 2019. április 06-tól:
  • 0-25.000 Ft-ig rendelési összegig ElŐRE UTALÁSSAL
1590 Ft szállítási költség
  • 0-25.000 Ft-ig rendelési összegig UTÁNVÉTTEL
1990 Ft szállítási költség
  • 25.000 Ft feletti vásárlás esetén
ingyenes

A szállítási költség minden esetben a ténylegesen kiszállított árumennyiség alapján kerül megállapításra.

Belföldi házhozszállítás esetén választhat utánvétes és a futárnál online bankkártyás fizetés között.

Amennyiben a kézbesítés idejére vonatkozó további megjegyzést, pontosítást szeretne kérni, a megrendelőlap megjegyzés rovatában ezt megteheti.

Fontos: a futárszolgálat kiszállítás előtt nem telefonál, sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak, illetve a rendelésben megadott telefonszámon felveszik vásárlóinkkal a kapcsolatot, hogy egy konkrét időpontot megbeszéljenek. A kézbesítés napközben H-P: 8:00-17:00 óra között történik!

Különböző szállítási határidejű termékek

A kiválasztott termék melletti adatlapon minden esetben feltüntetjük, hogy milyen szállítási határidővel tudjuk elküldeni. A határidő attól függ, hogy a termék rendelkezésre áll-e raktárunkban. Ha igen, akkor 1-3 munkanapon belül vállaljuk a szállítást. Ha a kiválasztott termék nincs raktáron, vagy legyártást igényel, akkor jellemzően 4-8 munkanap alatt jut hozzá megrendeléséhez. Ha eltérő szállítási idejű termékeket rendel együtt, a szállítás mindig a magasabb elérhetőségi idő alapján történik.

Fuss szabadon gyermekeddel

A KidRunner a világ egyetlen bio-mechanikusan tervezett futó babakocsija. A KidRunnernek három amerikai szabadalma van a harmonikus rezgéscsillapítás megoldására, amely rendszerünk még eltérő terepviszonyok között is biztonságot, kényelmet, nagy teljesítményt biztosít a szülők és gyermekeik számára egyaránt.

© 2019 Copyright. Design by pantelics.hu