Kóródi Ágnes - KidRunner

Kóródi
ÁGI - Gi

Mindig is örökmozgó voltam; gyerekkoromban futottam, kerékpároztam és pár évig lovagoltam is. A sport, a mozgás mindig szerves része volt az életemnek, mégha hobbi szinten is. Főleg, hogy pénzügyi területen dolgozom, azaz sokat ülök, így még fontosabb számomra az aktív életvitel.

2016 májusában csatlakoztam a budapesti XVI. kerület futócsapatához, a Runberries-hez,....

Bővebben
Farkas Árpád - KidRunner

Farkas
ÁRPI - Pi

Mérnök értékesítőként dolgozom. Gyerek koromban mindig aktív voltam. 12 éves koromtól Kyokushin karatéztam, amiben 1 dan fokozatig jutottam, többször álltam dobogón küzdelemben junior és felnőtt korosztályban is. Ezután a munka mellett évekig szinte semmit, majd 2013-ban egy életmódváltással elkezdtem túrázni, jógázni és újra futni. Azóta heti 3-6 alkalommal mozgok.

Ágival 2016-ban ismerkedtünk meg és hamar ....

Bővebben

Will Warne

Will Warne

A KidRunner amerikai megálmodóiról:

A KidRunner amerikai megálmodóiról: 

Mint aktív szülőként, tervezőként és mérnökökként, hittük, hogy létezik egy radikálisan jobb módja a gyerekekkel való futásnak, amelyet az innováció, az együttműködés, a tesztelés és a fejlett anyagok életre keltettek, és örülünk annak, hogy ezt végre mindenkivel megoszthatjuk. 

Tudtuk, hogy az egyetlen nagyszerű módja a gyerekekkel való futásnak az, ha ugyanolyan lehet, mint amikor egyedül futsz; azaz a teljes test, kezek és karok használatával, szabadon, legyen az aszfalt- vagy terepfutás.

Hosszú évek kutató és fejlesztő munkája, innovatív tervezési és anyagfelhasználási megoldások és az Egyesült Államokban bejegyzett 3 szabadalom után, a KidRunner vált mára a világ egyetlen természetes módjává a babakocsis futásnak eltérő terepviszonyok között.

Általa a futó szülők a világ minden táján hihetetlen dolgokat csinálnak: beszéljünk csak hobbi futásról, vagy akár egy Olimpiára való felkészülésről.. A KidRunner megmutatja, hogy mi minden lehetséges, ha a szenvedély, az új ötletek, a technológia és a design találkoznak, és válik ezáltal egyértelművé, miért is több, mint a futó babakocsi újra feltalálása, hiszen egy teljesen új megoldást nyújt azon futók számára, akik kisgyerekes szülőként együtt szeretnének sportolni gyermekeikkel.

"Azaz az együtt futás élménye. Futás. Együtt."

Fuss szabadon gyermekeddel

A KidRunner a világ egyetlen bio-mechanikusan tervezett futó babakocsija. A KidRunnernek három amerikai szabadalma van a harmonikus rezgéscsillapítás megoldására, amely rendszerünk még eltérő terepviszonyok között is biztonságot, kényelmet, nagy teljesítményt biztosít a szülők és gyermekeik számára egyaránt.

© 2019 Copyright. Design by pantelics.hu