This image for Image Layouts addon

Kóródi
ÁGI - Gi

Mindig is örökmozgó voltam; gyerekkoromban futottam, kerékpároztam és pár évig lovagoltam is. A sport, a mozgás mindig szerves része volt az életemnek, mégha hobbi szinten is. Főleg, hogy pénzügyi területen dolgozom, azaz sokat ülök, így még fontosabb számomra az aktív életvitel.

2016 májusában csatlakoztam a budapesti XVI. kerület futócsapatához, a Runberries-hez, ahol nemcsak barátokra, tapasztalatokra tettem szert, hanem lényegesen többet kezdtem el futni, illetve egyre több versenyen vettem részt. Majd 2016 nyarán megismerkedtem Árpival, aki a kapcsolatunk elején még csak 1-2 tanáccsal látott el, azonban igen hamar az edzőm lett.

Néhány fontosabb eredmény az elmúlt évekből:

2017 UB női páros 4. helyezés, majd 2018-ban 2. Optivita 6h nyílt futamon női első (2018), XII. Supermaratona Dell’Etna kategória 2. (2018), Sorrento-Positano kategória 1. és női 5. (2018). 12. Balaton Szupermaraton női abszolút és kategória 3. (2019).

Mivel Árpi inkább terepfutó, illetve számomra is nagyon fontos a természet közelsége, igen hamar rátaláltunk a közös és együtt végezhető hobbinkra.

A futás szeretete mellett még fontosabb számunkra, hogy a sporttal töltött idő minőségi és élvezetes legyen, ami abból is látszódik, hogy bár saját gyermekünk még nincs, mégis foglalkoztatott bennünket az, hogy milyen módon lehetne egy kisgyermekes szülőnek minél természetesebb futómozgással együtt sportolnia a gyermekével... Így találtunk rá a KidRunerre.

Vissza

Fuss szabadon gyermekeddel

A KidRunner a világ egyetlen bio-mechanikusan tervezett futó babakocsija. A KidRunnernek három amerikai szabadalma van a harmonikus rezgéscsillapítás megoldására, amely rendszerünk még eltérő terepviszonyok között is biztonságot, kényelmet, nagy teljesítményt biztosít a szülők és gyermekeik számára egyaránt.

© 2019 Copyright. Design by pantelics.hu