Farkas Árpád  - KidRunner

Farkas
ÁRPI -Pi

Mérnök értékesítőként dolgozom. Gyerek koromban mindig aktív voltam. 12 éves koromtól Kyokushin karatéztam, amiben 1 dan fokozatig jutottam, többször álltam dobogón küzdelemben junior és felnőtt korosztályban is. Ezután a munka mellett évekig szinte semmit, majd 2013-ban egy életmódváltással elkezdtem túrázni, jógázni és újra futni. Azóta heti 3-6 alkalommal mozgok.

Ágival 2016-ban ismerkedtünk meg és hamar beavatott ötletébe, hogy milyen jó lenne, ha a babakocsit lehetne húzni is a derékra csatolva, mint egy bringás utánfutót, így természetesen lehetne a gyermekkel együtt futni, úgy, hogy közben mindkét kezünk szabad.

Mérnökként hamar be kellett látnom, hogy a futómozgás hullámzását “kisimítani” a derékpánt és a kocsi irányában egyaránt, nem is olyan egyszerű. Majd jött a gondolat, hogy megnézzem, hátha valaki már megcsinálta. Így találtam rá a Kidrunner-re. Ami annyira meggyőzött minket, hogy rögtön azon kezdtünk el gondolkozni, hogy hogyan lehetne ezt elérhetővé tenni Magyarországon. Lelkesedésünk és a gyártó nyitottságának eredményeként jött létre a Kidrunner Hungary.

Mivel mi is rendszeresen futunk, így minden, a futással kapcsolatos kérdésben tudunk, és szeretnénk is segíteni, hogy minél élvezetesebb lehessen nap mint nap a futás :-)

Teljesítménytúrák:

Kinizsi100 (7x) Mátra115, Mátrabérc, Gerecse50, Mátra60, Mátra40, (stb)

Futás:

2 klasszikus aszfaltos maraton, Supermaratona Dell’Etna (2x), BSZM páros (3. hely), több 50km-es és egy alkalommal 6 órás (64 km) aszfaltos is volt, de a terepfutás áll közelebb hozzám. Mátrabérc (54 km 2x), a Piros85-ös, Panoráma Trail (45km) és a Sunset Trail a kedvenceim.

Vissza

Fuss szabadon gyermekeddel

A KidRunner a világ egyetlen bio-mechanikusan tervezett futó babakocsija. A KidRunnernek három amerikai szabadalma van a harmonikus rezgéscsillapítás megoldására, amely rendszerünk még eltérő terepviszonyok között is biztonságot, kényelmet, nagy teljesítményt biztosít a szülők és gyermekeik számára egyaránt.

© 2019 Copyright. Design by pantelics.hu